Logon suunnittelu yritykselle elokuun loppuun. 179+alv.

Suunnittelemme sinulle tyylikkään logon, jolla erottaudut selkeästi kilpailijoistasi. Lisää tunnettuuttasi paikallisesti, sekä verkossa. Hyvällä logolla on kaiken lisäksi 100% tyytyväisyystakuu. Lue alta ja ota yhteyttä!

Millainen logo yritykselle?

Hyvin suunniteltu logo yritykselle on erottuva, aiheeseen liittyvä, käytännöllinen, yksinkertainen rakenteeltaan ja toimittaa halutun viestin vastaanottajalle. Logosuunnittelussa käytetään usein seuraavanlaisia ohjesääntöjä.

  • Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä, olematta kuitenkaan yliampuva.
  • Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen. 
  • Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään.
Logosuunnittelu prosessina suunnittelijan ja yrityksen välillä.

Jokaisella suunnittelijalla on oma lähestymistapansa logosuunnittelussa. Hyvä tapa aloittaa suunnittelu on pitää aloituspalaveri, jossa jutellaan yrityksen toiminnasta, historiasta ja menestystekijöistä. Tämä keskustelu käydään puhelimitse, jonka pohjalta suunnittelija tekee 1. versionsa yrityksesi uudesta logosta.

Yhteenvetona logosuunnittelusta yritykselle, voidaan yhdistää seuraavanlaisia seikkoja. Tehokkaan ja mielenjäävän logon suunnittelu kannattaa pitää yksinkertaisena. Prosessissa, ei saa olla liian montaa kokkia ja mielipidettä, jotta suunnitteluprosessi ei monimutkaistu. Lopullinen valinta olisi hyvä olla yhteinen valinta asiakkaan, suunnittelijan mielipiteistä. Logo kuitenkin suunnitellaan lopullista katsojaa ja kokijaa varten, (logon pitää miellyttää sinua, mutta se suunnitellaan aktivoimaan omaa asiakaskuntaasi, kuten kaikki graafinen viestintä.

Firman logon suunnittelu

Homma on hyvin yksinkertainen, mutta hyvään lopputulokseen päästään, kun saavutetaan hyvä vuoropuhelu ideasta ja toteutuksesta.

Kerro toiveesi

Logon suunnittelu alkaa siitä että kerrot asioita, mitä toivoisit logosi edustavan. Milaisia asiakkaita ovat ja mitä he sinun yrityksessäsi arvostavat.

Lähetämme sinulle ehdotelman

Ehdotelmaan tehdään tarvittavia muutoksia 1 kommenttikierroksen verran joiden avulla päästään lähemmäksi yrityksen logon virallista ilmettä.

logon suunnittelun valmistuminen

Saat sähköisesti valmiin logon useilla eri tiedostomuodoilla, joita voitte käyttää yrityksen viestinnässä.

Logon suunnittelu hinta.
 179€

Kaikilla logoillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Kysy alta lisää logosuunnittelusta omalle yrityksellesi.

kysy lisää!