Logon suunnittelu yritykselle Joulukuun loppuun. 195+alv.

Suunnittelemme yrityksellesi tyylikkään logon, jolla erottaudut selkeästi kilpailijoistasi. Lisää tunnettuuttasi paikallisesti, sekä verkossa.  Lue alta lisää ja ota yhteyttä!

Alla toteuttamiamme logoja:

Logo yritykselle kannattaa suunnitella yksinkertaiseksi ja mieleen jääväksi.

 

 

Millainen logo yritykselle?

Hyvin suunniteltu logo yritykselle on erottuva, aiheeseen liittyvä, käytännöllinen, yksinkertainen rakenteeltaan ja toimittaa halutun viestin vastaanottajalle. Logosuunnittelussa käytetään usein seuraavanlaisia ohjesääntöjä.

  • Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä, olematta kuitenkaan yliampuva.
  • Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen. 
  • Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään.
Logosuunnittelu prosessina suunnittelijan ja yrityksen välillä.

Jokaisella suunnittelijalla on oma lähestymistapansa logosuunnittelussa. Hyvä tapa aloittaa suunnittelu on pitää vaikkapa puhelinpalaveri, jossa jutellaan ajatuksistasi ja ideoista, tyylisuunnista joita toivot uuden logosi edustavan. Tämän keskustelu jälkeen saat suunnittelijalta ehdotuksen logosi ilmeestä.

Yhteenvetona logosuunnittelusta yritykselle, voidaan yhdistää seuraavanlaisia seikkoja. Tehokkaan ja mielenjäävän logon suunnittelu kannattaa pitää yksinkertaisena. Prosessissa, ei saa olla liian montaa kokkia ja mielipidettä, jotta suunnitteluprosessi ei monimutkaistu.

Logo suunnitellaan lopullista katsojaa ja kokijaa varten. Logon pitää  tietysti miellyttää sinua, mutta se suunnitellaan aktivoimaan omaa asiakaskuntaasi, tekemään lisämyyntiä ja tunnettuutta yrityksellesi kuten kaikki graafinen viestintä. Ota alta yhteyttä ja teetä yrityksellesi uusi upea logo yhteistyössä kanssamme. 

 

Firman logon suunnittelu

Homma on hyvin yksinkertainen, mutta hyvään lopputulokseen päästään, kun saavutetaan hyvä vuoropuhelu ideasta ja toteutuksesta.

Kerro toiveesi

Logon suunnittelu alkaa siitä että kerrot asioita, mitä toivoisit logosi edustavan. Milaisia asiakkaita ovat ja mitä he sinun yrityksessäsi arvostavat.

Lähetämme sinulle ehdotelman

Saat ehdotelman yrityksesi uudeksi logoksi jo 2 työpäivän sisällä.

logon suunnittelun valmistuminen

Saat sähköisesti valmiin logon useilla eri tiedostomuodoilla, joita voitte käyttää yrityksen viestinnässä. Logo soveltuu verkkokäyttöön, sekä printtituotantoihin.

Logon suunnittelu hinta.
 195€

Kysy alta lisää logosuunnittelusta omalle yrityksellesi.

kysy lisää!